artikel uitgelichtMaatschappelijk ondernemerschap

Start van onderzoek naar gebruik van Artificial Intelligence (AI) in talentmanagement

Communication Concert en Public Space onderzoeken hoe AI de arbeidsmarkt verandert

Communication Concert 1 (Dorus Teeuwen, Harm Rozie) en Public Space 2 (Steven de Waal) zijn een onderzoek gestart naar de perceptie en het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) op de arbeidsmarkt. Specifiek gericht op werving, selectie en talentmanagement binnen het HR-domein.

Doel: anticiperen op de AI-golf

Dit verkennend onderzoek heeft als doel een diepgaand inzicht te verschaffen in hoe AI de arbeidsmarkt zal veranderen. De resultaten zullen als leidraad dienen voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers om zich optimaal voor te bereiden op de opkomende AI-trends.

Interactieve betrokkenheid

Het onderzoek omvat gesprekken met stakeholders en interactieve sessies waarin geïnterviewden, experts en andere belanghebbenden samenkomen. De bevindingen worden verspreid via diverse kanalen, waaronder evenementen rond het thema AI op de arbeidsmarkt.

Focus op specifieke AI-vormen

Met de opkomst van AI richt dit onderzoek zich op doorontwikkelde AI-vormen die specifieke activiteiten en behoeften in talentmanagement ondersteunen.

Oproep voor deelname

Professionals op sleutelposities in bedrijfsleven en bij de overheid, evenals experts, worden uitgenodigd deel te nemen aan dit onderzoek en bij te dragen aan de toekomst van talentmanagement met AI.

Contact

Voor meer informatie en deelname kunt u contact opnemen met Dorus Teeuwen via dorus.teeuwen@comcon.nl of 06-51286430.

Zie verder: https://www.comcon.nl/portfolio/nieuw-onderzoek-naar-toepassing-van-ai-voor-talentmanagement-gestart/

 

1 Communication Concert is een full-service marketing- en communicatieadviesbureau.

2 Public Space Foundation is een onafhankelijk denknetwerk ter bevordering van actief burgerschap en maatschappelijk ondernemerschap. Steven de Waal is de oprichter en drijvende kracht achter dit netwerk. Zie verder deze site!

Related Articles

Back to top button