Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijdrage aan MaurickOffensief ‘Solitair of Solidair?’

7 februari - 9 februari

Ouderdom wacht op niemand, ook niet op een nieuw kabinet!

Onder de noemer ‘Solitair of Solidair?’ brengt het MaurickOffensief, een initiatief van de Blommestein Groep, een mix van bestuurders en professionals van zo’n 50 ouderen/thuiszorgorganisaties, woningcorporaties, zorgkantoren en gemeenten bijeen, met de ambitie om écht verschil te maken en ‘de logica van de wijk’ leidend te maken in de beweging van een medisch naar een welzijnsmodel in het woonzorglandschap.

Het MaurickOffensief daagt de aanwezigen uit het échte leiderschapsgesprek te voeren, over het anticiperen op schaarste, sturen op domeinoverstijgende samenwerking, verbinden van formele en informele zorg en het implementeren van nieuwe woonzorgconcepten.

Waar het MaurickOffensief vorig jaar al liet zien dat er veel energie en bestuurlijke wil is om buiten de gebaande paden aan woonzorgoplossingen te werken, pakken we daar dit jaar op door. Met als belangrijkste gemene deler: dit kun je niet alleen! Samenwerking óver domeinen heen – niet alleen tussen zorginstellingen en corporaties – maar ook met gemeenten, het sociaal domein, zorgkantoren en maatschappelijke ondernemers en burgers – is het vertrekpunt.

Steven de Waal zal het debat voorzitten en op het eind actief bevorderen dat de belangrijkste inzichten worden gebundeld.

Lees hier een terugblik op deze editie van het Maurick Offensief.

Gegevens

Begin:
7 februari
Einde:
9 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.blommesteingroep.nl/agenda/maurick-offensief-2024
Back to top button