Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gesprek met oa Harry Starren over ondernemen, overheid & openbaarheid – People Power Radio

17 januari 2022 | 16:00 - 17:00

Voor de komst van een hyperscale data center naar Zeewolde bleek door Eric Wiebes het een en ander binnendoor en buitenom voor Facebook te zijn geregeld. Ondernemen heeft bij de overheid een streepje voor. Hoe zit het eigenlijk met de verhouding tussen ondernemen, de overheid en openbaarheid? Er werd vroeger vaak gesproken over public-private-partnership. Ondernemen wordt ook bij de overheid bevorderd én er wordt gepleit voor transparantie. Tegelijk duiken schandalen op. De aanschaf van mondkapjes. De relatie met Unilever en Shell. De afschaffing van de dividendbelasting. Wat is er met de overheid (en de samenleving) aan de hand?
Op maandag 17 januari 2022 gaan Steven de Waal en Diederik Hommes over ‘ondernemen, overheid & openbaarheid’ in gesprek met Harry Starren en Glenn van der Burg van People Power Radio.
Steven de Waal is voormalig partner van Boer & Croon, gepromoveerd op maatschappelijk leiderschap en kenner van de civic society. Diederik Hommes is voormalig directeur nu consultant bij Rijnconsult, kent de (gemeentelijke) overheid en weet veel van netwerkorganisatie. Harry Starren was o.a. directeur van De Baak en maakt voor People Power een maandelijks radio programma Café Forum. Glenn van der Burg is presentator en drijvende kracht achter People Power Radio.
De uitzending is hier live te beluisteren op 17 januari 2022 van 16.00 – 17.00 uur en verschijnt na afloop o.a. hier als podcast.

Gegevens

Datum:
17 januari 2022
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://peoplepower.radio/

Locatie

Online
Nederland
Back to top button