Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keynote ‘Publiek leiderschap in disruptieve tijden’ voor bestuur van een toezichthouder

10 november 2022 | 17:00 - 18:00

Politiek, democratie en alle bestuurders met een publieke taak of uitdaging, worden nu geconfronteerd met de nieuwe macht van burgers door de technologische revolutie. Strategische intelligentie en nieuw publiek leiderschap zijn hard nodig.

Belangrijke effecten die al te zien zijn, zijn de permanente publieke tribune en zwermgedrag, zoals te zien in de protesten tegen de corona-maatregelen en eerder in PoinAktie, Gele Hesjes en het Boerenprotest van oktober 2019. Publiek gezag moet opnieuw veroverd worden en is niet langer een gegeven vanuit functie, positie, verkiezingen of deskundigheid.

Veel Nederlandse bestuurders zullen moeten wennen aan de noodzaak en performance van dit publiek optreden en zichtbaar persoonlijk publiek leiderschap. Men moet zelf aan de bak met een goed optreden, een goed verhaal, een herkenbare en doorleefde persoonlijke stijl en goed voorbereid.

Steven de Waal verzorgt over deze uitdaging op 10 november 2022 een keynote getiteld ‘Publiek leiderschap in disruptieve tijden’ voor het bestuur van een toezichthouder.

Gegevens

Datum:
10 november 2022
Tijd:
17:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Back to top button