Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Programmaraad Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht

22 april 2021 | 15:00 - 17:00

De EVAG (Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht) is een landelijke academie voor iedereen die geïnteresseerd is in gemeenschapskracht en het ontwikkelen van vitale gemeenschappen. Zij vormen samen een onderzoekgemeenschap en een platform (online en offline) voor onderzoek, kennisdeling, informatie-uitwisseling en dialoog. De academie is laagdrempelig en inclusief. Iedereen kan deelnemen: betrokken en actieve bewoners, bestuurders, professionals en wetenschappers.

Dit voorjaar wordt onder voorzitterschap van Steven de Waal een programmaraad ingesteld. De programmaraad is primair verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van het curriculum dat door de Ella Vogelaar Academie wordt aangeboden. Een groep die bewaakt of het aanbod/curriculum van de Ella Vogelaar Academie aansluit op de vragen vanuit bewonersinitiatieven en andere doelgroepen, het aanbod compleet is en van de gewenst kwaliteit is en welke nieuwe thema’s of onderzoeksvragen moeten worden geagendeerd.

Tijdens de startbijeenkomst op 22 april 2021 wordt met een eerste groep leden van gedachten gewisseld over de verdere samenstelling, rol en werk van de programmaraad.

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online
Nederland
Back to top button