Agenda archief

Ingendael Discours: Connected & Persoonlijk – voor iedereen

Steven de Waal is moderator/voorzitter bij het Ingendael Discours voor zorgbestuurders, dit jaar met als thema “Connected & Persoonlijk – voor iedereen”.
Van 1-3 juni initieert de Blommestein Groep op Château St. Gerlach voor de 6e keer in successie ‘de zomerse studiereis voor zorgbestuurders in eigen land’. In een intensief 2,5-daags programma tast een cross-disciplinair gezelschap van zo’n 35 zorgbestuurders, medisch specialisten, verzekeraars, wetenschappers en patient-advocates de veranderende paradigma’s voor een innovatief en maatschappelijk renderend zorglandschap af.
Steven de Waal leidt dit type gesprekken vanaf het begin, nu al 6 jaar. Telkens is zijn streven via de persoonlijke bijdragen van sprekers allerlei trends en ontwikkelingen in het krachtenveld zorg goed en systematisch langs te laten komen en tegelijk, via debat en dialoog, met elkaar scenario’s, strategieën en belangentegenstellingen te laten zien en ondervinden. Gezien het bestuurlijk en ondernemend niveau van de deelnemers is dat tegelijk gewaagd en telkens weer haalbaar.
De locatie is voor hem speciaal, omdat een van de door hem onderzochte maatschappelijk leiders, de pionier en eigenaar van meerdere chateau hotels is, waaronder St Gerlach, Camille Oostwegel Chateau Hotels
Deelname op uitnodiging

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button