Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Agenda archief

Panorama Beraad – Leiderschap in innovatie en dus patiëntgerichtheid van zorg

Gezondheidszorg zal door doorbraken in personalised medicine en social technologies steeds verder digitaliseren, personaliseren en buiten de muren van het ziekenhuis worden georganiseerd. Een nieuwe tijdgeest die de sector uitdaagt haar zorgaanbod te vernieuwen en te verbinden met de leefwereld van de patiënt. Een tijdgeest ook die deuren opent naar nieuwe vormen van samenwerking. Zeker nu innovaties steeds vaker lijken voort te komen uit niet-alledaagse allianties tussen sectoren en organisaties én zorg steeds meer in netwerkverband, rondom de patiënt, wordt georganiseerd. Maar wat maakt nou dat innovaties het van idee tot behandeling aan bed maken? Wat vraagt dat van het bestuurlijk én medisch leiderschap? En misschien nog wel belangrijker; hoe creëer je een dynamiek waarin innovaties geadopteerd worden bínnen het ziekenhuis én geëxporteerd en opgeschaald worden buíten het ziekenhuis?
Steven de Waal is op 13 september tafelvoorzitter bij het Panorama Beraad ‘Adoptie & Opschalen’ – Leiderschap in de verschuiving van zorg; op afstand … en toch dichtbij. Een kleinschalig en interactief dinerdebat – onderdeel van het Panorama van de Zorg dat de Blommestein Groep samen met MSD initieert – waarbij een verrassende mix van stakeholders en pioniers uit de zorg op zoek gaat naar een versnelling voor de introductie, uitrol én opschaling van innovaties.
Deelname op uitnodiging

Related Articles

Back to top button