Schijnwerper

PublicSPACE zet hier innovatieve, maatschappelijk ondernemers in de schijnwerpers. We spreken met maatschappelijk leiders over hun ondernemerschap, drijfveren, vernieuwingen, methodes en de toekomst van de diverse sectoren.

Egbert Fransen

Egbert Fransen wordt voor PublicSPACE geïnterviewd door Steven de Waal. Aan bod komen onder andere zijn werkwijze, de hindernissen die hij als maatschappelijk ondernemer is tegen gekomen en de toekomst van maatschappelijk ondernemerschap. Egbert Fransen is directeur van Pakhuis de Zwijger en de Cultuurfabriek en (mede-) initiatiefnemer van Women Inc, Streetlab en De Buurtalliantie.

Matthieu Goedhart

Matthieu Goedhart wordt voor PublicSPACE geïnterviewd door Steven de Waal. Matthieu Goedhart is directeur van de Mutsaersstichting, een grote instelling voor (jeugd)zorg. Hij vraagt ook aandacht voor de aanpak van huiselijk geweld met zijn initiatief ‘stop domestic violence‘. Volgens de heer Goedhart kan de jeugdzorg effectiever, kwalitatief beter en goedkoper. In het interview legt hij uit hoe hij dat in zijn instelling heeft bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button