Agenda archief

'Alles wat u wilt weten over besturen' een ochtend voor directeuren/bestuurders, zakelijk leiders en toezichthouders van culturele organisaties

Steven de Waal is dagvoorzitter bij een door Cultuur-Ondernemen georganiseerde ochtend voor directeuren/bestuurders, zakelijk leiders en toezichthouders van culturele organisaties.
Organisaties in de cultuursector staan  voor de uitdaging om het voortbestaan van hun instellingen zeker te stellen. Goed bestuur en toezicht zijn de basis om toekomstbestendig te zijn. Hoe verhoudt u zich als bestuurder tot een toezichthouder en andersom; hoe gaat u om met risico’s terwijl u werkt met verschillende geldstromen; wie zijn uw stakeholders en hoe betrekt u ze bij uw activiteiten?
Op dinsdagochtend 1 april a.s. biedt Cultuur-Ondernemen u de mogelijkheid om kennis op te halen en te sparren met anderen over bovenstaande vragen. Deze bijeenkomst is georganiseerd naar aanleiding van de Governance Code Cultuur die Cultuur-Ondernemen afgelopen najaar presenteerde aan Minister Bussemaker.
Deelname kost € 45,=
Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam
Inschrijven kan tot en met woensdag 26 maart 2014.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button