Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lancering Advies Denktank Jeugdsprong

17 mei 2021 | 15:30 - 17:00

Terugblik

Lees hier een blog over de presentatie van het Manifest van de Denktank Jeugdsprong en/of bekijk hier de opname van de online bijeenkomst.

Aankondiging en toelichting

De Denktank Jeugdsprong, een initiatief van FNV en Stichting Beroepseer, heeft onder voorzitterschap van Steven de Waal, een advies geschreven voor hoe de Jeugdzorg beter kan. Beter voor de jeugdzorgmedewerkers, beter voor de bestuurders, beter voor de gemeenten, beter voor de werkgevers en uiteraard: beter voor de kinderen en gezinnen die jeugdzorg nodig hebben. We nodigen je graag uit voor de online Lancering Advies Jeugdsprong op maandag 17 mei 2021.

Met verschillende partijen gesproken voor het advies

Een advies geven over zoiets belangrijks als de jeugdzorg met zoveel mensen kost tijd en veel wezenlijke discussie. In het traject hebben we met veel mensen gesproken, we hebben documenten gelezen, deskundigen geraadpleegd en niet te vergeten; we hebben geluisterd naar de mening van de kinderen. Volgens ons ligt er nu een advies dat recht doet aan ieders bijdrage. Graag praten wij je bij tijdens onze online lancering van het advies namens de FNV en Stichting Beroepseer. Proost je met ons mee?

Interactief en verrassend programma

In het programma is ruimte voor vragen en discussie, én we blikken alvast vooruit naar wat de volgende stap gaat worden. Je kunt rekenen op een gevarieerd, interactief en verrassend programma met medewerking van o.a. ervaringsdeskundigen en Kitty Jong, vicevoorzitter FNV.

Programma maandag 17 mei 2021

15.30 uur Muzikale opening en start programma

15.40 uur In gesprek met Maaike van der Aar (FNV), Thijs Jansen (St. Beroepseer) en Steven de Waal (voorzitter) over de realisatie van het advies Jeugdsprong

15.55 uur Ruimte voor jouw vragen en opmerkingen, discussie met de initiatiefnemers van dit advies

16.10 uur Muzikaal intermezzo en verrassingsact

16.15 uur Feestelijke overhandiging!

16.25 uur #samenverder! In een breakout room naar keuze praat jij mee over de vervolgstappen. Geef bij je aanmelding jouw voorkeur door.

17.00 uur Einde programma

Aanmelden kan hier.

 

Achtergrondinformatie over de Denktank Jeugdsprong:

Gegevens

Datum:
17 mei 2021
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Online
Nederland
Back to top button