Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Denktank Jeugdsprong: zesde (digitale) meeting

3 mei 2021 | 10:00 - 12:00

De Denktank Jeugdsprong, een initiatief van FNV Zorg en Welzijn en Stichting Beroepseer, bestaat uit een kernteam van vijftien leden, die zich onder voorzitterschap van Steven de Waal, buigen over het vraagstuk hoe de jeugdzorg beter georganiseerd zou moeten worden. De leden hebben verschillende rollen en taken in de jeugdzorg en zijn in staat gebleken buiten de kaders te denken en te handelen.

Er wordt regulier digitaal vergaderd met de denktank, dit is de volgende in deze reeks. Er heeft ook een grote reeks gesprekken rondom de Denktank plaatsgevonden onder onderzoekers en hoogleraren, brancheverenigingen, bestuurders en veel maatschappelijke initiatieven in de jeugdzorg die nu al (kunnen) ontstaan. Die laatste krijgen ook een prominente plaats in het eindrapport, ook vanwege de missie van Public Space: bevordering actief burgerschap en maatschappelijk ondernemerschap.

Inmiddels is er een petitie opgestart met de hoofdlijnen van de eerste analyse en de visie van de denktank. Lees hier een blog van Steven de Waal over de petitie. Direct ondertekenen:

Recent heeft dr. Steven de Waal een interview gegeven aan het grootste tijdschrift in de gezondheidszorg, Zorgvisie, over de grote lijnen van de denkrichting van de Denktank.
Lees hier een bericht van Steven de Waal over de start van de Denktank Jeugdsprong.
FNV over de Denktank Jeugdsprong
Stichting Beroepseer over de Denktank Jeugdsprong

Gegevens

Datum:
3 mei 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Online
Nederland
Back to top button