Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing ‘Ontwrichting; over de groeiende invloed van technologie’ voor NedBricks

7 april 2022 | 15:00 - 16:30

Lees hier een korte terugblik op dit evenement.

_____

Nieuwe digitale technieken hebben niet zozeer een technische impact, maar vooral een politieke, sociale en publieke. En uiteraard ook grote invloed op reputaties, consumenten bejegening en disruptie van de markt. Steven de Waal noemt dit de Digital Civil Revolution en schreef daarover het boek ‘Civil Leadership as the Future of Leadership’.

Op uitnodiging van NedBricks zal hij op 7 april 2022 voor hun leden een lezing en dialoog verzorgen: ‘Ontwrichting; over de groeiende invloed van technologie’.

NedBricks deelnemers zijn bestuurders (raad van bestuur, directie of directie werkmaatschappij) van diverse (grote) ondernemingen in Nederland en in het buitenland. Doel is samen relevante onderwerpen te verkennen voor de (BV) Nederland waarin deelnemers vanuit hun respectieve verantwoordelijkheden binnen de organisatie impact hebben.

De Waal zal met de deelnemers in gesprek gaan over een van de meest bepalende thema’s die de agenda van deze bestuurders beheersen. Technologie is steeds dominanter in onze samenleving. Vanaf de eerste uitvindingen rond materialen en energie, mechanisatie en industrialisatie en nu de informatie- en digitale samenleving (quantumcomputing, kunstmatige intelligentie, cybersecurity, privacy). Wat is die invloed op het individu en onze samenleving precies? Wat zijn de gevolgen en welke onzekerheden ontstaan over de mogelijke gevolgen die we niet kennen? En wat doet de democratisering van informatie met de samenleving? Of zijn de techbedrijven de nieuwe wachttorens bepalend voor welke informatie we zien en welke niet?

Back to top button