Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Maatschappelijk leiderschapMaatschappelijk ondernemerschap

Interview met maatschappelijk ondernemer Ton Huiskens

Ton Huiskens zet zich al heel zijn carrière in voor de verbetering van buurten en wijken en is sinds 25 jaar actief voor jeugd op straat. Hij vertelt onder andere dat je als zelfstandig ondernemer in wijken betere resultaten kunt bereiken dan gevestigde instellingen.
Verder spreekt hij over zijn aanpak de leefbaarheid in buurten en wijken te verbeteren en hoe zijn projecten voor de jeugd daar een belangrijke rol bij spelen.  De oplossing ligt volgens hem in de empowerment van bewoners. Door het verbinden van mensen in de buurt en het teruggeven van verantwoordelijkheden aan bewoners, geeft hij buurten en groepen mensen de kracht zelf hun problemen op te lossen. Dit draagt niet alleen bij aan leefbaarder buurten, maar ook aan het eigen zelfvertrouwen en levensgeluk.
Ton Huiskens is directeur van HK&P en Werken aan de Stad en oprichter en bedenker van Duimdrop , Thuis Op Straat (TOS) en het concept Floormanagement.

Related Articles

Back to top button