Agenda archief

Masterclass ‘Strategie Mastercourse’ van Avicenna in Antwerpen

Op 20 november verzorgt Steven de Waal een bijdrage aan de Strategie Mastercourse van Avicenna. Deze speelt zich af in Antwerpen om een andere context, andere uitdagingen, andere cultuur te laten zien en deelnemers uit te nodigen voor echte reflectie op hun thuissituatie als strategisch leiders.

Dit programma is bestemd voor managers, ondernemers, directeuren en professionals met ervaring op het gebied van strategievorming, die hun strategisch inzicht verder willen verdiepen. Ze vinden het essentieel hun persoonlijke groei, op het gebied van leiderschap en strategievorming, te koppelen aan de strategische ontwikkeling en bloei van hun organisatie.
Met deze vijfdaagse leergang investeert u in de (verdere) ontwikkeling van uw strategisch vermogen én in uw vaardigheid medewerkers optimaal te betrekken bij de ontwikkeling van uw organisatie.
Steven de Waal gaat zich met name concentreren op het gecombineerde thema van leiderschap, dat vooral persoonlijk, waarden gedreven, karakter gedomineerd is, en strategie, dat vooral toekomstgericht is. De beste combinatie tussen die twee begrippen ontstaat in zijn ogen als we voortaan strategie niet abstract of rationeel of planmatig zien, maar wat het echt is: listig, opportunistisch en bijna onzeker en paranoïde open voor kansen en bedreigingen: zie zijn blog op Linkedin over Strategisch Denken.

Related Articles

Back to top button