Agenda archief

WeHelpen Symposium “Ondersteuning mantelzorg”

Steven de Waal is een van de sprekers en panelleden tijdens het Symposium “Ondersteuning mantelzorg” georganiseerd door de Coöperatie WeHelpen. Zijn laatste boek, Burgerkracht met Burgermacht, dat zeer veel belangstelling trekt sinds de lancering in mei vorig jaar, gaat natuurlijk zeer over de eigen acties en initiatieven van, voor en door burgers, o.a. in burgercoöperaties. Het is ook al sinds het ontstaan, meer dan 10 jaar geleden, de missie en het bestaansrecht van Public SPACE: het stimuleren en analyseren van maatschappelijk ondernemerschap en actief burgerschap.

Sinds de start streeft WeHelpen naar een samenleving waarbinnen reeds bestaande informele netwerken worden verstevigd en nieuwe tot stand worden gebracht. Inmiddels is het tijd voor de volgende stap: nieuwe producten en diensten voor specifieke doelgroepen en thema’s. Met nog meer impact. Daarom wordt dit symposium georganiseerd voor de bestuurders van leden en andere geïnteresseerden vanuit het sociaal domein.

De bijeenkomst staat in het teken van onze zorgzame samenleving en de ondersteuning bij langdurig complexe mantelzorg in het bijzonder. WeHelpen is in co-creatie met ervaringsdeskundigen, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), de NAH-zorgketens in Arnhem en Groningen, gemeenten en de zorgverzekeraars. Deze innovatie wordt toegelicht en de eerste bevindingen uit de praktijk worden gedeeld. WeHelpen is geïnteresseerd in uw visie op ondersteuning van deze mantelzorgers en wil met u in gesprek over uitbreidingsmogelijkheden naar andere doelgroepen.

Datum: donderdag 3 november, 12.00 – 15.00 uur
Locatie: Auditorium PGGM (founder WeHelpen), Noordweg Noord 150, Zeist
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Related Articles

Back to top button