Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Invitational Public Space over de Toekomst van de Gezondheidszorg

29 september 2022

Op 29 september a.s. belegt Steven de Waal vanuit Public Space Foundation een ontbijtsessie om in kleine kring van genodigden verder te praten over de toekomst van de gezondheidszorg.

Er lopen in het denknetwerk van Public Space twee discussies aan de hand van twee gespreksnotities. De notitie met als (werk-)titel Naar een strategische visie op gezondheidszorg (zie blog voor een eerste concept) behandelt de aankomende en noodzakelijke transformatie van de gezondheidszorg aan de hand van 8 transformatieprincipes.

Tijdens de ontbijtsessie, die heel toepasselijk plaatsvindt in het ‘Future Care Lab’ van ROC Midden Nederland te Utrecht, wordt de 2e versie van deze notitie over de toekomst van de gezondheidszorg besproken. De Waal heeft die geschreven op basis van de eerste feedback ronde waarin hij vele verhelderende en tot nadenken stemmende reacties heeft gekregen.

Met een deel van de feedback-gevers worden deelonderwerpen verder uitgediept om beter zicht te krijgen op het reële krachtenveld van dit moment, gezien de uitdagingen waar de gezondheidszorg voor staat, en op de beste aanbevelingen voor de vele relevante partijen. Zie in dit verband ook de kritiek van De Waal op het recente WRR rapport over ‘Houdbare Zorg’.

 

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Back to top button