Organisatie

Public SPACE is een netwerkorganisatie. Het is een persoonlijk en maatschappelijk initiatief van Steven de Waal, in samenwerking met een netwerk van bestuurders, ondernemers, wetenschappers en maatschappelijke ondernemingen.
Public SPACE is ondergebracht in de stichting Public SPACE Foundation, gevestigd te Utrecht. Steven de Waal vormt het bestuur.

Geschiedenis

Public SPACE is in 1999 opgericht als onderzoeksafdeling en kenniscentrum van adviesbureau Boer & Croon door Steven de Waal. Na zijn vertrek bij Boer & Croon in 2004 heeft hij Public SPACE omgevormd tot onafhankelijk platform op non-profit basis.

Financiƫn

De belangrijkste inkomsten bestaan, naast jaarlijkse donaties van de oprichter, uit bijdragen voor lezingen, conferenties, strategisch sessies en rapporten. Uit oogpunt van volledige onafhankelijkheid is er geen sprake van structurele overheidssubsidie noch andere donateurs.

Bureau Public SPACE

Ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden krijgt Public SPACE van:

  • Marijke Dinnissen, office manager
  • Joop Rosier, web manager
  • Sandra Blok en Rob Punselie (ContentKings), internetadviseurs
  • Emma Rotman

2 Comments

  1. Waarde Steven, we zien en spreken elkaar komende zondag bij ISVW Leusden. Tom van der Grinten, veel mee samengewerkt in commissie Dunning. Zie uit naar ontmoeting. Groet Jannes H Mulder

    1. Jannes, zeer insgelijks, Tom was mijn 1e promotor, tot het aan mijn kant te lang duurde en hij met pensioen was, toen heeft hij het overgegeven aan Paul ’t Hart, die al 2e promotor was, wat een hele mooie keuze was. Tom is vervolgens door hem uitgenodigd in de promotiecie tijdens mijn promotie en opende de vraagstelling, erg mooie acties, tot zondag, grt Steven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button