Agenda archief

Politiek Café Jeugdzorg Krachtig verder?!

Vanaf 2015 wordt de gemeente Utrecht verantwoordelijk voor het grootste deel van de jeugdzorg in de stad. Een grote opgave met ook grote bezuinigingen. De jeugdzorg binnen Utrecht zal de komende jaren ingrijpend veranderen. De gemeente zoekt de komende tijd dan ook naar andere manieren om de jeugdzorg te organiseren. Dit doet zij onder andere door Utrechters meer te laten bijdragen en meer verantwoordelijkheid te geven binnen de jeugdzorg.
GroenLinks gaat hierover onder de titel Jeugdzorg: krachtig verder?! in gesprek met cliëntenorganisaties, sociaal ondernemers, professionals, politici en publiek.
Programma
Vanaf 20:00 vertellen Hetty Jobse (JijUtrecht) en Steven de Waal (Public SPACE) over hun kijk op de veranderingen in de jeugdzorg. Na de pauze gaan we in gesprek met publiek, professionals, experts en politici over de actiepunten die GroenLinks mee zou moeten nemen in de verkiezingen voor de gemeenteraad in 2014.Wat vind je belangrijk in de jeugdzorg? En wat moet GroenLinks als actiepunt meenemen in de komende verkiezingen? Neem je eigen actiepunten mee naar het politiek café. Deze actiepunten gebruiken we tijdens de discussie. Je kunt deze bij binnenkomst inleveren bij de organisatoren.
Datum: woensdagavond 9 oktober
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Café Averechts, Lijsterstraat 49, Utrecht
Toegang gratis

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button